ru

uk

Де замовити меблі у Києві

Ви хочете ексклюзивні меблі? Правильно! Індивідуальність – насамперед. Вже пригледіли фірму, яка робить меблі на замовлення? Молодці. Зараз таких фірм багато і кожна цікава по-своєму. Треба лише визначитися, в якому саме стилі ви хочете замовити меблі, з яких матеріалів, в якій кольоровій гамі. Ми не наполягаємо, але дуже радимо звернутися до київської фірмі 3d Меблі. Її фахівці створять чудовий меблевий ансамбль.

Для кожної кімнати потрібно підібрати такі предмети, які відповідають її призначенню. І витримають всю квартиру в єдиному стилі і загальній колірній гаммі. Це буде чистий ексклюзив! У фірмі 3d меблі роблять кухні на замовлення. Кухня майже завжди викликає бурхливі обговорення серед членів сім'ї. Кожен бачить її по-своєму. Звичайно, останнє слово за господинею. Але також думку інших треба врахувати. А допоможе звести воєдино всі побажання проектувальник.

Кухня – це центр квартири

Тут зустрічаються мешканці вранці і вечорами. Значить, все повинно бути зручно, затишно і радісно. Сьогодні популярні фарбовані фасади кухонних меблів з спецефектом: блискітки, перламутр, патинування, кракелюр. Можливо, вам сподобаються фасади з масиву дерева або фотофасады. Ви тільки скажіть - і все буде зроблено в найкращому вигляді. Спальні також можна замовити тут. У виробників накопичена велика база проектів. Можете вибрати будь-який, який вам до душі. Або запропонуйте свій проект. Спальні роблять з екологічно чистих матеріалів. Так, ламіновані листи ДСП можуть бути виконані в одній кольоровій гамі з фасадами. Чи можуть бути контрастного кольору. Замовник має право поекспериментувати з різними фактурами дерева, квітами, фурнітурою. Все залежить від його переваг.

Тепер про ціни

Зрозуміло, що меблі на замовлення за індивідуальним проектом вони вище, ніж на серійні моделі. Але треба врахувати те, що ви отримуєте. Вам запропонують самі оригінальні рішення для кожного з інтер'єрів, будь то спальня або кухня. Але якщо ніщо вас не влаштує – розкажіть про свої побажання. Все реально, аж до обраних вами матеріалів економ-класу або преміум. Ще порада. Поцікавтеся репутацією фірми, до якої звертаєтеся. Адже до вас багато людей замовляли собі меблі в цій фірмі. А вони скажуть правду. Якщо рівень виробника справді високий – сміливо вперед. Ви залишитеся дуже задоволені.